top of page
Menu Bistro Brick
There was a technical issue on our end. Try again or refresh.
Valentijns Menu
Volg onze instagram of facebook pagina voor wekelijkse updates!
Woensdag dagschotel.
Donderdag steakdag.
Vrijdag visdag.
Allemaal aan 21,5€ 🎉
Wekelijks maakt onze kok ook een ruim assortiment van seizoensgebonden suggesties. Altijd vers en altijd lekker! Een uitgebreid aanbod tussen vis, vlees en vegetarisch.
Voorgerechten, hoofdgerechten & desserts... Benieuwd naar meer? Kom genieten in Bistro Brick en laat je verrassen!

Ken je Didier, de gepassioneerde kok met de zeebenen? Na jarenlang culinaire hoogstandjes te hebben verzorgd bij zowel de RYCB (Royal Yacht Club Belgium) als de KLYC (Koninklijke Liberty Yacht Club), waar hij met Windkracht 12 een unieke sfeer creëerde, is het tijd voor een nieuw hoofdstuk!
Zijn energie en passie voor koken blijven onveranderd, en met zijn uitgebreide culinaire kennis belooft ons menu weer een ware belevenis te worden! Blijf op de hoogte voor meer nieuws en de culinaire avonturen van zeilende kok Didier!
Ontmoet kok Didier!
bottom of page